Sydney baby! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Sander & Suus - WaarBenJij.nu Sydney baby! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Sander & Suus - WaarBenJij.nu

Sydney baby!

Door: Sanderensuus

Blijf op de hoogte en volg Sander & Suus

03 Mei 2011 | Australië, Sydney

G'day mates!

Ons eerste berichtje vanuit Australië en we kunnen er heel kort over zijn: Het is hier super!

Maar goed, zo makkelijk komen jullie natuurlijk niet van ons af :)

Gisteren hebben we een erg lange dag achter de rug. Ons avontuur begon in Frankfurt waar we een nachtje hebben geslapen en ons lieve autootje hebben achtergelaten. Toen in het vliegveld richting Kuala Lumpur. Een lange vlucht (12 uur) maar dankzij leuke films, tv-series, spelletjes en heel veel eten was het goed vol te houden. Vervolgens zijn we in Kuala Lumpur overgestapt (op het vliegveld nog even een regenwoud bezocht!) wat allemaal vlekkeloos verliep. Ondanks dat we het gevoel hadden dat we er bijna waren, hadden we nog 7,5 uur te gaan. Eenmaal aangekomen werden we nog even besnuffeld door een douanehond. Deze bleef wat lang hangen bij onze koffer maar uiteindelijk mochten we het land in. Daar waren we dan, in Australië!!

Na een ritje in de shuttlebus (helemaal vol met backpackers) kwamen we aan bij ons hotel. Super hotel op een superlocatie! We hebben de koffers gedropt en zijn de buurt gaan verkennen. Het was een uur of 22.00 en nog erg druk op straat. Vooral veel dronken backpackers, gezellig :) We hebben wat boodschapjes gedaan, ontbijtje voor de eerste ochtend ingeslagen en terug gewandeld naar het hotel. Daar nog een verlaat diner genuttigd. Ondertussen was het 24.00 uur en waren we al 33 uur wakker. Tijd om te gaan slapen dus!

Vandaag hebben we Sydney verkend, wat een gave stad! De weersverwachtingen waren om te huilen maar ondanks veel bewolking, is het de hele dag droog gebleven.

We hebben heel wat kilometers afgelegd maar veel mooie dingen gezien. We hebben o.a. het Opera House bezocht, wat van dichtbij eigenlijk heel lelijk is. Waar we veel tijd hebben doorgebracht, meer dan vooraf verwacht, waren The Botanical Gardens. Daar heeft Suus nog een nieuwe gevleugelde vriend gemaakt; een kaketoe! Deze kwam zomaar op haar arm en daarna in haar nek zitten. Zomaar in het wild! Ze vindt Australië nu al geweldig! Sander heeft vooral z’n nieuwe camera uitgeprobeerd. Mogelijkheden genoeg want we zijn van alles tegengekomen: Flying Foxes (een soort vleermuizen), kaketoes, een soort kleurige papegaaien (merk onbekend) en hele aparte bomen en planten.

Onze voetjes zijn moe dus we zijn even aan het relaxen op de kamer. Zo meteen gaan we even iets eten en uitproberen welk Australisch bier lekker is.

Morgen staan, als het weerbericht meezit, de Blue Mountains bezoeken.

No Worries! (dat zeggen ze hier echt!)

ps. Wederom heel erg bedankt voor jullie reacties. We hebben niet te de tijd om overal persoonlijk op te reageren (internet is hier duuuur) maar Sanne, jou moeten we toch even feliciteren! Bij deze!

ps 2. We hebben geprobeerd foto's te uploaden maar dat lukte niet. Gaan we morgen alsnog proberen!

• 03 Mei 2011 - 10:07

Marleen:

Na twee dagen als een malle op F5 te hebben gedrukt (knopje staat voorgoed in mn rechterwijsvinger gedrukt..) nu toch een berichtje!!! Leuk om zo toch een beetje mee op vakantie te zijn! Veel plezier nog!

• 03 Mei 2011 - 10:15

Peggy:

Hey Suus en aanhang ;-),

Gaaf man! Je bent er écht....eindelijk. Klinkt allemaal erg goed. Have fun!

X Peggy

• 03 Mei 2011 - 10:15

Peggy:

Hey Suus en aanhang ;-),

Gaaf man! Je bent er écht....eindelijk. Klinkt allemaal erg goed. Have fun!

X Peggy

• 03 Mei 2011 - 10:22

Marjolein:

Hey mate!
    Zo herkenbaar weer!! Super hoor, op naar de Blue Mountains!!!
    Hier nog 5 uur werken...

• 03 Mei 2011 - 10:27

Janneke:

Oooh wat klinkt dat super!! Ik ben helemaal jaloers en krijg enorme heimwee! Heel veel plezier komende dagen! x

• 03 Mei 2011 - 10:47

Bep:

Fijn om van jullie te horen dat de reis goed verlopen is.
    Susanne, niet te veel van het land gaan houden hoor!!!!!
    Laat de voetjes lekker rusten en geniet van je biertje dadelijk.
    Voor morgen een mooie dag gewenst.
    Bye bye

• 03 Mei 2011 - 13:55

Mam:

geweldig ik ben stik jalours ik zit hier bij Paula die griezeld van die enge beesten, je krijgt van Paula geen berichtjes want ik heb het verkeerde e-mail adres doorgegeven xx mam en Paula

• 03 Mei 2011 - 16:11

Ankie & Maikel:

Yeah, jullie eerste verslag van down under! :-) Klinkt allemaal fantastisch! Heerlijk, geniet ervan! :-)

Liefs!

• 03 Mei 2011 - 16:52

Kristel En Martijn:

Hai Vakantievierders.

Het klinkt allemaal erg gaaf. Het was waarschijnlijk wel grappiger geweest als de kaketoe op Sanders z'n arm was gaan zitten. Fijn dat de vlucht goed is verlopen!

Groeten Kristel en Martijn

• 03 Mei 2011 - 17:38

Miriam:

Hey,

Dat klinkt allemaal erg goed! Veel plezier nog.

Miriam

• 03 Mei 2011 - 18:20

Ineke:

Wat fijn om van jullie te horen. Heeft Sander foto's kunnen maken van al die rare dieren? of is hij gillend weggelopen? Ben zeer benieuwd naar de foto's. Groetjes Ineke

• 04 Mei 2011 - 07:19

Kimmy:

Pff..... wat een raar idee dat je helemaal aan de andere kant van de wereld bent.... Gaaf!!! Ik ben benieuwd naar alle spannende verhalen die nog gaan komen. Veel plezier.

• 04 Mei 2011 - 23:39

Rina:

geweldig dat jullie zo genieten en ik zie nu al uit naar de ongetwijfeld veeeele foto's die jullie mee zullen brengen.Geniet en zorg voor elkaar en voor jullie beider gezondheid want als een van jullie iets overkomt mogen deze thuisblijvers vast nooit meer ver weg.Groetjes Rina